Skip to main content
XS SM MD LG XL

Contact

AdministratieveZaken.nl
06 5247 4681
monique@administratievezaken.nl

Wat mijn klanten over mij zeggen

aanhalingstekens

Bedankt voor alle hulp en jouw snelle schakelen. Het was prettig om met je samen te werken en zonder jouw hulp hadden we een flink probleem met de administratie gehad.

aanhalingstekens

Regelmatig doet Monique voor ons de financiële administratie en daarnaast uiteenlopende werkzaamheden voor onze evenementen. Denk hierbij aan deelnemersregistratie, maken badges en op locatie ontvangst van de gasten. Ze is zorgvuldig, sociaal en goed met cijfers.

Mieke Van Tilburg

Evenementenlocatie Het Koelhuis
aanhalingstekens

Monique heeft geruime tijd op de financiële administratie bij mij gewerkt. Ze is correct, heeft een goede inzet en is snel thuis ook in de onbekende programma’s waarmee wij werken. Indien er weer ruimte in de organisatie is, zou ik haar zeker weer terughalen en aannemen.

Ed van den Berg

Monto vastgoed onze zorg
aanhalingstekens

Monique heeft gedurende ruim 2 maanden bij Riksja Online BV een langere vakantie van een medewerkster vervangen. Tot volle tevredenheid. Snel ingewerkt, geen koudwatervrees voor nieuwe systemen, accuraat en met een goede vakinhoudelijke kennis. Wij waren uitermate tevreden over de wijze waarop ze deze rol heeft ingevuld, en we bevelen haar aan voor dit soort functies.

Arjan Kolkman

Finance Manager at Riksja Travel
aanhalingstekens

Monique is een heerlijke, rustige rots in de financiële branding. Gaat aan de slag, zoekt uit, regelt en rond af. Administratieve duizendpoot, een asset voor ondernemers in MKB en particulieren.

Cindy Wilmink

Change of Address - Relocation consultant